De Hoofdzaak

Natuurlijk

Behandelingen

Inspiratie

Contact

Eco friendly

De natuurlijke ingrediënten die wij in onze haircare lijn gebruiken, worden op een manier verkregen die zo min schade leveren aan het milieu. We kiezen voor biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken.

Samen creëren wij veel afval. Wij willen hier op een verantwoorde manier mee omgaan. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit doen we niet voor niets. Door onze producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruik je minder materiaal.

Skincare for your hair

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop. Daarom werken wij met de producten van Kevin Murphy. De basis voor al onze washes, rinses, treatments en styling producten zijn natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, essentiële oliën, antioxidanten en plantenextracten gecombineerd met innovatieve skincare technologie.

 

We werken met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, omdat deze mild zijn voor het haar en de hoofdhuid. Het resultaat: gewichtloze haarproducten die langdurig presteren, het haar stevigheid geven en bovendien parabeen- en sulfaatvrij zijn.

 

 

Cruelty free

Kevin Murphy test alleen op modellen en niet op dieren, en is een PETA-approved onderneming. PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

Samples

Voel je vrij om te vragen naar proefjes! In de meeste gevallen kunnen wij je adviseren, en ontvang je er een. Mocht jezelf iets willen proberen of zijn wij het vergeten vraag het dan gerust. Wij kunnen van bijna elk product wel een proefpotje maken.

hoofdhuidproblemen?

Heeft u last hoofdhuidproblemen, dunner wordend haar of bent u op zoek naar een product om uw haar en hoofd-huid in optimale conditie te brengen? Wij kunnen u een Mediceuticals® behandeling geven.

 

Meer informatie over Mediceuticals